Saglabāt vai rediģēt video sarakstu
Atpakaļ
Jūsu e-pasts:
Brīdis, kurā pamanīta neatbilstība:
Komentārs:

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

1080p Kopēt
720p Kopēt
540p Kopēt
360p Kopēt

Ziņojums par kļūdu veiksmīgi nosūtīts.

Jums izdevās nokopēt saiti.

Video ir pievienots sarakstam.

Saziņas nolūks kontekstā

Angļu valoda citos mācību priekšmetos: veselīgs dzīvesveids

Pievienots 07.05.2021
Elvīra Laizāne, Zane Žagare-Zaķīte, Anna Sidorova, Alise Cimbaļuka, Laura Katkeviča
Klase / Izglītības posms: 4. klase
Mācību priekšmets / Kursa nosaukums: Angļu valoda
interneta resursi resursu analīze starppriekšmetu saikne sports veslība veselīgs uzturs,
Video sasniedzamais rezultāts
Skolēns prot sameklēt informāciju internetā un dalīties ar to uzdevuma izpildīšanai un izvērtē iespējas lietot angļu valodu dažādās situācijās (citos mācību priekšmetos).
Video apraksts

Video gaitā skolēnam ir iespēja apgūt iemaņas, kā sameklēt informāciju internetā un dalīties ar to uzdevuma izpildīšanai un izvērtēt iespējas lietot angļu valodu citos mācību priekšmetos veselības mācībā un sportā.
Video pirmajā daļā tiek runāts par to, kā angļu valoda ir saistīta ar veselīgu dzīvesveidu. Skolēns apgūst prasmi sameklēt informāciju internetā, kas saistīta ar veselīgu dzīvesveidu, un dalīties ar to uzdevuma izpildīšanai. Skoēnam tiek parādīts, kā izmantot angļu valodu, lai uzzinatu informāciju par produktu sastāvu un veselīga dzīvesveida veidošanu.
Video otrajā daļā skolēns tiek rosināts praktiski izmantot veselīga uztura piramīdu, lai veidotu savu uztura piramīdu, un izmantot valodas leksiskos līdzekļus, lai rakturotu par savus ēšanas paradumus.
Video trešajā daļā skolēns tiek rosināts izmantot angļu valodu, lai papildinātu savu ikdienas plānu ar sportiskām aktivitātēm. Skolēns apgūst sporta aktivitāšu nosaukumus un mācās tās ieplānot savā ikdienā.

Resursi

Tev šajā mācību stundā vajadzēs: pildspalvu; lapu/burtnīcu pierakstiem; aktīvu līdzdarbošanos.

Standarta sasniedzamais rezultāts
VS.6.1.1.1.

Lieto apgūstamo valodu citās mācību jomās, lai atrastu nepieciešamo informāciju dažādos avotos, izmanto dažādas domāšanas stratēģijas (piemēram, salīdzināšanu).

Šajā vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Turpinot vietnes pārlūkošanu, Jūs piekrītat mūsu sīkdatņu izmantošanai. Uzzināt vairāk.